2019. már 22.

BelleLelle | Hajnalpír | Teszt

írta: Csőke Heni
BelleLelle | Hajnalpír | Teszt

img_20190316_080512.jpg

Ez az első blogbejegyzésem, és a kendő tesztje is az első volt, aminél ezt próbáltam megörökíteni, így sem a kendőről nem készült közeli fotó, sem pedig profibb fotók nem készültek, sőt, a telefonom kissé cserben hagyott. Így inkább az érzést szeretném átadni, amit a kendő közvetített.2019-03-13_12_10_41_1.jpg

A BelleLelle egy magyar márka, 2015 óta vannak jelen a piacon. Főként népies, tradicionális elemekre épülő, azokat modern köntösbe bújtató mintáiról lehetnek ismerősek. Bővebb információkat a márkáról a bellelelle.com oldalon találhattok.

Az Őrző Angyal Kollekció 2016. nyarán debütált, és a Hajnalpír tökéletesen hozza is a nyári hangulatot. A sárga szín, amiből készült, egyszerre emlékeztet a búzakalászokra, a napraforgókra és a lemenő nap fényére, amikor mindent aranysárgára fest. A kendőt a Natibaby márka szőtte le, így a slingofest.com oldalon a Natibaby márka kendőjeként találhattok rá. (Guardian Angel - Sunrise)

2019-03-16_01_45_50_1.jpgA kendő maga egyáltalán nem vaskos, inkább a vékonyabb kendők közé sorolnám, a maga 250 gsm vastagságával. Mivel ez egy vándorhurci volt, és gondolom, a gazdája előttem szintén szeretgette, omlós, puha hordozó érkezett hozzám, könnyen volt köthető, pikk pakk feszesre húztam. A majdnem 12,5 kilós kisfiammal egy rétegben már kicsit kényelmetlen volt, több rétegben biztos kellemes viselet, de sajnos ezt nem volt alkalmam kipróbálni, mert egy hurcisztrájk kellős közepébe érkezett a kendő.

Kezdő kendőnek kiváló, egy rétegben körülbelül 10 kg-ig, két rétegben 15-16 kilóig javaslom a használatát.

 

MEGJEGYZÉS: A kendőt vándorkendőként kaptam kölcsön egy hétre, a BelleLelle nem támogatta ennek a posztnak a megszületését.

Szólj hozzá